Pla lector
Material didàctic
Posar en marxa un pla lector a l´aula és un repte al qual s´enfronten cada any els centres educatius. Com que no és una tasca fàcil, posem a la vostra disposició diferents tipus de recursos pensats per ajudar-vos a engegar-lo i mantenir-lo.

D´una banda, tots els nostres llibres van acompanyats de material didàctic específic. Cada col·lecció disposa de guies i fitxes de lectura preparades especialment per treballar les lectures a l´aula de manera satisfactòria.

D´altra banda, us oferim activitats relacionades amb les lectures que us permetran treballar-les d´una manera més directa i global.
Paraula clau
Gegant de mica en mica
Pablo Albo

ISBN lligada
9788489625648

Vegeu fitxa
La gallina Crestablava
Daniel Nesquens

ISBN lligada
9788489625624

Vegeu fitxa
 
Animació a la lectura
Com a part del pla lector, t´oferim diversos tipus d´activitats relacionades amb la lectura dels nostres llibres:
Els nens i nenes tenen l’oportunitat de conèixer personalment els autors o els il·lustradors que han donat vida a les històries. Són unes trobades enriquidores per a ambdues parts, permeten treballar el llibre de manera global i fan que els alumnes descobreixin una part important del procés de creació.
Les xerrades o trobades de professors i pares amb experts en literatura infantil i juvenil tenen com a objectiu treballar conjuntament amb vista a la formació d’alumnes lectors. A partir de l’anàlisi de temes concrets o generals relacionats amb la literatura, s’acaben creant sinergies interessants i enriquidores per a tothom.
Actors, monitors i experts en el lleure infantil treballen les històries d’una manera propera i lúdica per als nens i nenes. Les dues activitats es poden dur a terme alhora o bé de manera independent.
Vols que organitzem una d´aquestes activitats al teu centre o a la teva llibreria? Posa´t en contacte amb nosaltres.
Nom:
Adreça:
Cognom:
Codi postal:
Adreça electrònica:
Missatge:
Centre o llibreria:
Població:

Reload Image
Escriu la paraula:
He llegit i accepto la política de privacitat de la web
Politica de Privacitat
Tancar Finestra


D'acord amb la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s'informa l'usuari que les dades facilitades en aquest formulari seran incloses en els fitxers automatitzats d'Hermes Editora General, S. A. U. amb la finalitat de comunicar-li les modificacions del servei i les diferents ofertes que puguin ser del seu interès, llevat d'indicació expressa en sentit contrari. Així mateix, se l'informa de la possibilitat d'exercir el seu dret d'accedir a aquestes dades personals, rectificar-les, cancel·lar-les i oposar-se al seu tractament, dirigint-se per escrit a la nostra seu central, situada al carrer de Pau Claris, 184, 08037 Barcelona.