Qui som

Castellnou Edicions és un segell editorial d’Castellnou Edicions

Castellnou Edicions és una empresa editorial fundada a Barcelona l’any 1994 per professionals del sector educatiu.

Inicialment, es va dedicar a la publicació de llibres de text per a les àrees de llengua per al mercat de Catalunya, però aviat va diversificar la seva oferta a fi de publicar material educatiu d’altres àrees i per a totes les comunitats autònomes. Al llarg dels més de quinze anys de vida empresarial, Castellnou Edicions ha creat un catàleg de llibres de text i material complementari per a la major part de les àrees d’ensenyament, per a totes les etapes i per a tot l’Estat espanyol.

En aquests moments, Castellnou Edicions publica sota tres segells: Castellnou Edicions, que publica en català; Almadraba Editorial, que ho fa en castellà, i Castellnou Editora Valenciana, que publica els materials específics per a la Comunitat Valenciana, tant en valencià com en castellà.

La divisió de Literatura Infantil i Juvenil
L’any 2009, Castellnou Edicions va inaugurar una nova divisió de producte dedicada a la publicació de lectures de recomanació escolar, amb la qual va estrenar tres nous segells editorials: Castellnou Infantil i Juvenil, Almadraba Infantil y Juvenil i Castellnou Edival Infantil i Juvenil.

Aquesta nova divisió es va iniciar amb una col•lecció per a primers lectors anomenada Primeres pàgines. La bona acollida que va tenir, tant entre els lectors com entre els pares i els mestres que la van utilitzar, ens va encoratjar a continuar el projecte amb noves col•leccions.

Actualment, només dos anys després, ja hi hem publicat més de 300 títols de literatura infantil i juvenil adreçats a un públic d’entre 0 i 16 anys. Tots els títols tenen com a objectiu últim que els petits i joves lectors s’endinsin en el món de la lectura i aprenguin a gaudir-ne.

La nostra percepció és que la lectura contribueix d’una manera definitiva en l’educació i, també, en la formació d’un criteri propi i d’un pensament autònom; per això és tan important que els nens i nenes comencin a llegir des de ben petits. Tal com va dir Harold Bloom: «Llegir és important, si els individus en treuen alguna capacitat de formar-se judicis i d’emetre opinions pròpies. És important que continuïn llegint pel seu compte, que l’interès per fer-ho sigui propi».